Home / National / Berat Sungguh Ujian Adik Ni.. Ayah dan Ibu ‘Pergi’ Selamanya Selang 24 Jam..

Berat Sungguh Ujian Adik Ni.. Ayah dan Ibu ‘Pergi’ Selamanya Selang 24 Jam..

Berat Sungguh Ujian Adik Ni.. Ayah ‘Pergi’ Selamanya Selang 24 Jam Selepas Ibunya Meninggal Dunia.
Kuala Pilah : Sepasang suami isteri ini disahkan m3ninggal dunia selang 24jam selepas ditldurkan aklbat C0VlD19 selepas lebih 6 hari dirwat di H0spital.

Raja Rozida Raja Aziz,45, disahkan mninggal dunia pada 25 ogos ketika dirwat sebagai pesaklt C0VlD19, manakala suaminya Shamsudin Hussin pula disahkan mninggal dunia keesokan harinya 26 0gos juga ketika menerima rwatan aklbat C0V19.

Allahuakhbar, Baru semalam dgr perkhabaran dvka, BeIum habis kesedlhan smlm, malam ni sekali lagi kami dik3jutkan dgn berita sedlh pemergian Din Shamsudin Din pula.

Ya Allah beratnya uj1anmu, Damailah kalian di negara kekal abadi bersama, m0hon sed3kah kan Al Fatihah buat mereka berdua, semoga anak anaknya Putera Hazim dan Puteri Naylie didoakan agar kalian terus ku4t dan tabah men3mpuh uj1an.

Sudah jam 2 pagi, ntah mengapa mata ni takleh nak Ielap, sedlh yg amat teringatkan duhai shbat yg pernah sama sama suka dvka dan rindu dengan lawak jenaka mu dibangku skolah dahulu.

Pemerg1an mu jam 3 ptg ( 25.08.21) ditngisi smua sahabat dan memenuhi wall mereka, Begitulah insan disayangi semua bernama Raja Rozida Gee , P0sitif dan ditldurkan hingga menghmbuskan nfas terakhlr.

Msih terlngat komen komen mu juga terkiIan tak dapat jumpa sekian Iama walaupun 2 kali Gee datang ke rumah namun tlada rezeki untuk kita berjumpa, m0hon m4af untuk itu.

Dikau pergl dengan pengakhlran yg baik Husnul Khotimah semoga Allah merahmat1mu dgn syahid krn bertrung nywa berjvang utk C0V19, Salam tkziah buat keluarga Raja Rozana Raja Aziz ibu Rohana Kahar juga anakanda Puteri Naylie tercinta.

Assalammualaikum doc baru call, Allahhuakbar adik ipar saya suami kepada arwh adik Raja Rozida Gee yg baru semalam 25 Aug mninggalkn kami.

Kini seIang sehari Suaminya baru saja menghmbuskn nfasnya 26Aug 2021, mohon sed3kahkn Alfatihah utk adik dan suami nya Allahhuakbar b3rat sgt nak tnggung semua ni.

Prgimu bersama suami isteri, kami tahu kau orang memang x boleh berplsah pun dan janji Allah tu pasti adik n suami prgi sama sama ,sehidup sem4ti damailh adik ku dengan adik ipar ku Samsudin Bin Hussin Alfatihah.

Minta semua m0hon ma4fkan kesaIahan adik saya dgn suaminya dan halalkn mkn minum arwh ,andai ada hvtang arwh boleh bagitau saya.

Jnazah dikebvmikan di Tanah Perkburan Islam Kg Kuala Jemapoh Kuala Pilah Negeri sembilan, semoga kedua dua anak mereka tabah yang maha esa lebih sayangkan ayah dan ibu mereka.

Al fatihah.

Semoga adik ini tabah menghadapi ujian dan redha menerima ketentuan Ilahi. Didoakan semoga roh pasangan ini ditempatkan dikalangan orang beriman. Al Fatihah (dibaca)

Sumber artikrl dan gambar: dbongkar Via Kalam Indah

PERHATIAN: Pihak admin Newshub24 tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah baca, jangan lupa like, komen dan share Ya.

Jangan lupa untuk follow kami di newshubs24.com dan laman page kami di https://www.facebook.com/cantikyangabadi
https://www.facebook.com/congcordei/

About admin

Check Also

Perginya seorang Ustaz di dalam sebuah surau sekolah

Kisah p3mergian seorang Ustaz di dalam sebuah surau sekolah. Dikhabarkan beliau banyak membantu rakan setugas …

Leave a Reply

Your email address will not be published.