Home / National / Di leher kita ada 1 Nadi, cuba sentuh dgn 2 jari. Apabila rasa denyutan tersebut, terus baca doa ini sebanyak 7 kali

Di leher kita ada 1 Nadi, cuba sentuh dgn 2 jari. Apabila rasa denyutan tersebut, terus baca doa ini sebanyak 7 kali

Di leher kita ada 1 Nadi, cuba sentuh dgn 2 jari. Apabila rasa denyutan tersebut, terus baca doa ini sebanyak 7 kali

Ketika anda baca tiba-tiba rasa pen1ng, send4wa, mun t4h, mengg1 gil, p4 nas (berp3 luh) atau sesuatu bergerak di tubuh anda itu menandakan tubuh anda ada sesuatu g4ngguan makhlvk halvs (j1n).

Kalau ada simptom tersebut dapatkan raw4tan di pusat raw4tan isIam untuk raw4tan selanjutnya. Ini adalah kaedah awal untuk menges4n j1n di dalam tubvh kita. Sebaiknya haf4l d0a ni, dan baca ketika selepas selesai s0lat.

Maksudnya: Aku Berlindung Dengan Allah Yang Maha Mendengar Lagi Maha Mengetahui Daripada Syaitan Yang Direjam, Daripada Hasutannya, Tiupannya dan Simpulannya.

Insya Allah.. ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi mer4wat segala peny4k1t yg ada didalam tubuh badan kita. Jaga atikad kita, Kebergantungan kita hanya pada Allah swt. Sesungguhnya Allah yg menyembuhkan.

Kredit: fb Norazri Medzlan @ Pusat Raw4tan As-Syifa An-Nur

sumber: kalamindah.com

Apa pendapat anda? Sudah Baca, Jangan Lupa Memberi Komen, Like Dan Share Ya. Terima kasih!

Nusantara Morning Post menyajikan informasi sosial kemasyarakatan dan kebangsaan terkini. Video disini hanyalah sebagai referensi berbagai riset dan pengumpulan data seperti foto dan video dari berbagai sumber yang dikemaskini dalam bentuk entertainment. Kebenaran hanya milik Allah SWT.

الْحَقُّ مِنْ رَبِّكَ فَلَا تَكُونَنَّ مِنَ الْمُمْتَرِينَ

“Kebenaran itu adalah dari Tuhanmu, sebab itu jangan sekali-kali kamu termasuk orang-orang yang ragu” (QS. al-Baqarah: 147)

Rasulullah ﷺ bersabda :”Barang siapa yang menyampaikan 1 (satu) ilmu saja dan ada orang yang mengamalkannya,maka walaupun yang menyampaikan sudah tiada (meninggal dunia), dia akan tetap memperoleh pahala.” (HR. Al-Bukhari)

PERHATIAN: Pihak admin Nusantara Morning Post tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah baca, jangan lupa like, komen dan share Ya.

Jangan lupa untuk follow kami di newshubs24.com dan laman page kami untuk perkongsian lebih banyak berita terkini dan ilmu bermanfaat di;

https://www.facebook.com/cantikyangabadi

 

About admin

Check Also

Luahan ikhlas daripada seorang pelakon berbakat“Saya R3la Tak Berlak0n Daripada Buka Tudung”

“Saya Rela Tak Berlakon Daripada Buka Tudung” itu luahan ikhlas seorang pelakon muda berbakat Mia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *