Home / National / Pemakluman Datin Eina Akan Perkembangan Kesihatan Suaminya Buat Ramai Terkejut… Syafakallah…

Pemakluman Datin Eina Akan Perkembangan Kesihatan Suaminya Buat Ramai Terkejut… Syafakallah…

Datin Paduka Eina Azman telah mengadakan prgram online bersama Ustaz Haslin (Ustz Bollywood ) dan pengacara terkenal Sherry Alhadad. Dalam program tersebut Datin Eina telah berkongsikan bagaimana keadaan suaminya ketika ini.

“Datin bagaimana keadaan suami Datin sekarang” sapa ustaz Haslin. “Semalam dia punya 0ksigen turun teruk tapi t0day ada naik sikit tapi dia ada macam main main tau..” penjelasan dari Datin Eina.

Setelah kisah Datin Paduka Eina Azman memaklumkan suami tercintanya, Datuk Kaiser Gurmeet Abdullah mengalami penurvnan 0ksigen sehingga terpaksa menggunakan bntuan pernafas4n akibat j4ngkitan v1rus CVlD-I9. Justeru, dia memohon warganet untuk menitipkan doa buat suaminya yang masih berada di h0spital agar diberikan kesembuhan seperti sedia kala.

” Saya mohon semua mendoakan kesihatan dan kesejahteraan suami, Kaiser Gurmeet Abdullah kembali seperti sedia kala. Doakan suami saya yang kini berada di hspital agar kuat untuk meIawan v1rus C0VlD-I9. Sebab 0ksigen suami saya semakin menvrun hingga perlu memakai bntuan 0ksigen,” kongsinya di Instagram.

Sementara itu Eina menerusi Instastory terbaru meminta ‘tips’ daripada bekas pesakit CVDI9 tahap empat mengenai cara untuk meningkatkan paras 0ksigen dalam badan. Dalam masa sama Eina turut berterima kasih kepada mereka yang sudi berkongsi tips tersebut.

Nasihat ustaz Haslin pada datin

“Bila dah kena cuitt ni kita keluar atau pun tak keluar tuu saja kerana covtt ni ta kenal sapa” Hanya berdoa itu yang mengatasi segalanya, ” ingat senang nak baca Yasin tengah malam, bila berlaku begini kita semua boleh buat kebaikan,Sherry pakai telekung. Doa isteri lagi cepat makbul dari suami,tabahkan hati dan Allah bagi akal pada kita jadi kita buat solat hajat dan berdoa padaNya. Orang perempuan mudah bangun awal dan minta doa ” aku sayang suami aku Engkau Maha Berkuasa, suami aku bertarvng nywa skg, sembuhkan suami aku”

“Saya tak pernah buat program macam ni cuma saya ni penceramah bebas saja. Saya pernah sebelum ini bersama Shuib dan apa saya cakap pada Shuib dan Jep Sepahtu kalau berlawak cakap elok elok dan mereka faham, anggaplah saya mcm abang mereka” katanya lagi. Moga Datin bertenang kerana tidak anak anak tengok kita pun jadi susah..biar anak anak pun tenang tengok kita,moga datin tabah”

Kata kata terakhir dari Datin

“Saya tiada kata nak ucapkan..saya tak mampu nak balas sangat hargai…moga Allah angkat doa dan suami saya cpt sembuh” kata datin. Dalam pada itu, Eina juga berharap suaminya akan kembali sihat dan pulang ke rumah mereka.

” Janji pada saya balik rumah cepat ya sayang. Sayang, I tahu you kuat. You kena cepat sihat dan tolong kembali kepada saya dan AubreyKarl. Saya sayang awak sangat. Kami tunggu di rumah,” tulis Eina.

Terdahulu, walaupun kedua-duanya disahkan posit1f COVlD-I9, namun suami Eina tetap meraikan ulang tahun perkahwinan mereka yang ketujuh secara sederhana dengan menghadiahkan kek dan coklat kepada isterinya.

” Macam nak gugvr jntung apabila dapat keputusan ujian caIitan sebab saya selalu buat. Malah minggu lepas juga kami buat ujian sebelum melakukan operasi dan keputusan yang keluar adalah n.egatif. Saya tak tahu macam mana dalam seminggu boleh kena. Sedih sangat tengok Aubrey dan Karl buat ujian calitan itu sambil mnangis. Sementara tunggu, hati ini risau sangat fikir apa jadi kalau kena pada Aubrey dan Karl atau bibik (pembantu rumah). Tak tahu macam mana nak hadapinya.

Sumber : utube,newscoviral via diariviral.com

PERHATIAN: Pihak admin Newshub24 tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah baca, jangan lupa like, komen dan share Ya.

Jangan lupa untuk follow kami di newshubs24.com dan laman page kami untuk perkongsian lebih banyak berita terkini dan ilmu bermanfaat di;

https://www.facebook.com/cantikyangabadi

https://www.facebook.com/congcordei/

About admin

Check Also

Luahan ikhlas daripada seorang pelakon berbakat“Saya R3la Tak Berlak0n Daripada Buka Tudung”

“Saya Rela Tak Berlakon Daripada Buka Tudung” itu luahan ikhlas seorang pelakon muda berbakat Mia …

Leave a Reply

Your email address will not be published.