Home / National / ‘SebuIan Bert4rung Ny4wa, Isteri Tercinta Pergi Jua..’ lsteri Dij3mput llahi Selep4s Terp4ksa Dit!durk4n.

‘SebuIan Bert4rung Ny4wa, Isteri Tercinta Pergi Jua..’ lsteri Dij3mput llahi Selep4s Terp4ksa Dit!durk4n.

Sebulan yang Iepas seorang suami bernama mohd zulkifli mohdisa ada berk0ngsi kisah isterinya yang s.arat hamiI terpksa ditldurkan seIepas berjaya mengeIuarkan bay1 kedua mereka.

Isterinya Siti Faiqah yang hamiI 31 minggu terpksa dib4dah kerana p…f CI9. Demi menyeIamatkan bay1 dalam kndungan, d0ktor terpksa mengeIuarkan bay1 nya terlebih dahulu.

Boleh dikatakan setiap hari suami serta keluarga dan kenalannya berk0ngsi keadaan terkini isteri dan mem0hon orang ramai agar terus berd0a supaya isterinya kmbali sdar dari k0ma.

Namun semakin hari keadaan diri dan 0ksigen isterinya semakin mnurun dan tldak menunjukkan perkmbangan yang p0sitif.

Terkini, setelah sebulan ditldurkan, pada 6 September 2021 isterinya dijmput IIahi, sesungguhnya Allah lebih sayangkan isterinya. Arwh meninggaIkan suami serta dua orang anak yang masih kecil. Si b0ngsu baru sahaja berumur sebulan.

Suaminya Mohd Zulkifli Mohdisa memaklumkan bahawa isteri kesayangannya telah dijmput IIahi tepat jam 1.36petang tadi.

 

Berakhlr sudah perjua.nganmu duhai ibu. Prginya setelah sebulan bertrung nywa. Moga suaminya k.uat dan tbah dan semoga syahld buatmu Siti Faiqah Sulaiman. Al fatihah.

Sumber: mohd zulkifli mohdisa via dedah site

PERHATIAN: Pihak admin Newshub24 tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah baca, jangan lupa like, komen dan share Ya.

Jangan lupa untuk follow kami di newshubs24.com dan laman page kami untuk perkongsian lebih banyak berita terkini dan ilmu bermanfaat di;

https://www.facebook.com/cantikyangabadi

https://www.facebook.com/congcordei/

About admin

Check Also

Luahan ikhlas daripada seorang pelakon berbakat“Saya R3la Tak Berlak0n Daripada Buka Tudung”

“Saya Rela Tak Berlakon Daripada Buka Tudung” itu luahan ikhlas seorang pelakon muda berbakat Mia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *