Home / National / SubhanAllah,Satu Lagi Tanda Keagungan Yang Maha Pencipta… Kalimah Allah Terbentuk Pada Batang Rambutan

SubhanAllah,Satu Lagi Tanda Keagungan Yang Maha Pencipta… Kalimah Allah Terbentuk Pada Batang Rambutan

Tanda Keagungan Allah SWT ada di mana-mana sebagai peringatan supaya makhluknya beriman kepadaNya. Di sini satu kisah yang dikongsikan oleh seorang pemuda bernama San.

Sedikit ingin san k0ngsikan pengal4man ketika balik ke k4mpung ialah perkara yang agak menarik iaitu terdapat k4limah “ALLAH” pada batang rambutan. Mulanya san diberitahu oleh abe Nik ten t4ng apa yang dilihat olehnya dan kak mah kat ke bun.

Kak mah balik c3ritakan kat rumah, kebetulan hari tersebut adalah tender ge tah. Untuk mey4kinkan lagi mek ayah, san dan keluarga, abe nik pergi balik ke p0kok tersebut dan menangkap beberapa k3ping gambar. Selepas k3rja-k3rja ten der ge tah, san bersama mek, kak ti, kak mah, abe nik pergi melihat sendiri p0kok tersebut.

Amat menakjubkan kerana tulisan tersebut begitu jelas. Tulisan tersebut terhasil daripada kvlit p0kok. Berikut merupakan gambar yang sempat san ambil.. Memandangkan kvlit ram butan jenis bertomp0k-tomp0k putih, ia sangat jel4s kerana kvlit itu gelembung kehitaman di bawah kvlit putih..

Sumber: Hafsan&Ashiah via MH/ My Sumber Maya

PERHATIAN: Pihak admin Newshub24 tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah baca, jangan lupa like, komen dan share Ya.

Jangan lupa untuk follow kami di newshubs24.com dan laman page kami untuk perkongsian lebih banyak berita terkini dan ilmu bermanfaat di;

https://www.facebook.com/cantikyangabadi

https://www.facebook.com/congcordei/

About admin

Check Also

Luahan ikhlas daripada seorang pelakon berbakat“Saya R3la Tak Berlak0n Daripada Buka Tudung”

“Saya Rela Tak Berlakon Daripada Buka Tudung” itu luahan ikhlas seorang pelakon muda berbakat Mia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *