Home / National / [Terkini] C0v!d Fight3r.. Lebih Sebulan Bert4rung Ny4wa, Akhirnya Abang Arw4h Siti Sarah S3mbuh Dan Mengucapkan Terima Kasih Kepada Yang Titipkan Doa Buatnya… Alhamdulillah, Syukur..

[Terkini] C0v!d Fight3r.. Lebih Sebulan Bert4rung Ny4wa, Akhirnya Abang Arw4h Siti Sarah S3mbuh Dan Mengucapkan Terima Kasih Kepada Yang Titipkan Doa Buatnya… Alhamdulillah, Syukur..

SeIepas lebih sebulan bertrung dengan C0vld-19 tahap lima di Hspital Serdang, abang Allahyrham Siti Sarah Raissuddin iaitu Ahmad Firdous semakin puIih dan sudah dibenarkan puIang ke rumah, semalam.

Menerusi perk0ngsian di laman Facebook, abang sulung arwh Siti Sarah itu bersyukur dapat kembali ke pngkuan keluarga setelah melalui pengalaman yang pasti menjadi mlmpi nger1

Dengan izin Allah saya puIang.

Selain itu, Ahmad Firdous juga memberi ucapan terima kasih kepada semua yang sudi men1tipkan d0a serta petu.gas kesih.atan yang bertngkus-Iumus bagi menyeIamatkan nywanya.

Men.injau ke ruangan k0men, rata-rata netijen turut meIuahkan rasa syukur selain berharap agar Ahmad Firdous terus menjaga kesi.hatan diri disam.ping keluarga.

Terdahulu, menerusi Iaporan media, Ahmad Firdous dan isterinya Linda Omar diIaporkan pos1tif C0Vld-19 kira-kira empat hari seIepas arwh Siti Sarah dan keluarga posltif wbak berkenaan.

Sumber: Facebook Ahmad Firdous Raissuddin , Twitter @lilacfla, omm

PERHATIAN: Pihak admin Newshub24 tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Ia adalah pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah baca, jangan lupa like, komen dan share Ya.
Jangan lupa untuk follow kami di newshubs24.com dan laman page kami untuk perkongsian lebih banyak berita terkini dan ilmu bermanfaat di https://www.facebook.com/cantikyangabadi
https://www.facebook.com/congcordei/

About admin

Check Also

Luahan ikhlas daripada seorang pelakon berbakat“Saya R3la Tak Berlak0n Daripada Buka Tudung”

“Saya Rela Tak Berlakon Daripada Buka Tudung” itu luahan ikhlas seorang pelakon muda berbakat Mia …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *